Ще ни бъде много трудно. Това е първият от двата извода,

...
Ще ни бъде много трудно. Това е първият от двата извода,
Коментари Харесай

Медведев: Да не си правим илюзии. Ще ни бъде много трудно

Ще ни бъде доста мъчно. 

Това е първият от двата извода, които някогашният съветски президент Дмитрий Медведев показа пред хилядите си почитатели в " Телеграм " след срещата на 20 януари в базата " Рамщайн " на съдружниците на Украйна.

" Срещата в " Рамщайн " и даването на тежки оръжия на Киев не оставя никакво подозрение, че нашите врагове ще се пробват за неопределен срок да ни изморят или даже по-добре - да ни унищожат. И имат задоволително оръжия. Ако се наложи, ще стартират да създават нови. Следователно няма потребност от илюзии. Какви са изводите от това? Първо, ще бъде доста мъчно. "

Вторият извод е, че " при положение на нескончаем спор ще се образува нов боен съюз от страните, на които американците и тяхната глутница кастрирани псета доставят ".

" Това постоянно се е случвало в историята на човечеството по време на дълги войни. И тогава Щатите най-сетне ще изхвърлят остарялата Европа и останките от нещастните украинци и светът още веднъж ще възвърне равновесното си състояние. Освен в случай че несъмнено не е прекомерно късно ", мистериозно приключи Медведев. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР